Moedervlek verwijderen laser

Moedervlek verwijderen laser

[showmyads]De nieuwste techniek op het gebied van een moedervlek verwijderen is laseren. Hiervoor dient u een specialist in te schakelen. Via onze website kunt u in contact komen met een specialist die de lasermethode op het gebied van een moedervlek verwijderen gebruikt. Wat zijn de voordelen om te kiezen voor een moedervlek laseren?

Voordelen laseren

– Pijnloze behandeling: Verdoving is niet nodig. De behandeling met een laser is volledig pijnloos.
– Geen littekens: U zult snel herstellen. Na afloop kan er hoogstens een klein “putje” zichtbaar blijven.
– Snelle behandeling: De gemiddelde behandeling duurt nog geen 20 minuten.
– Medische noodzaak wordt meestal betaald door de zorgverzekeraar. Lees uw polisvoorwaarden!
– Zeer geschikt voor alle leeftijden om moedervlekken te verwijderen. Van jong tot oud.

Waar u op moet letten

De voordelen van een moedervlek laseren zijn eindeloos. Zijn er dan ook nadelen voor deze behandeling? Nauwelijks, maar als we dan toch iets moeten noemen dan zijn dat de mogelijke kosten. Als u een moedervlek wilt verwijderen, die niet valt onder een medische noodzaak, maar bijvoorbeeld uit cosmetisch oogpunt, dan zal de zorgverzekeraar niets vergoeden. U zult de laserbehandeling dan zelf moeten betalen. De kosten hiervan liggen op ongeveer €500,- per behandeling. Meestal is 1 behandeling voldoende, maar in zeldzame gevallen zijn er soms 2 of meer behandelingen nodig. Sommige patiënten ervaren jeuk na afloop van een laserbehandeling. Dankzij een goede creme zal dit snel weer voorbij trekken. Alhoewel er geen littekens ontstaan kunnen sommige patiënten soms een kleine afdruk zien waar de moedervlek heeft gezeten. Deze nadelen wegen echter zeker niet zwaarder dan de voordelen van een laserbehandeling. Als we een laserbehandeling vergelijken met het wegsnijden, branden of bevriezen van de moedervlek dan is een laserbehandeling het meest vriendelijk voor de huid.

Voor het verwijderen van een moedervlek zijn er vaak verschillende opties. Kies voor een laserbehandeling als u een snelle en pijnloze behandeling wilt die nauwelijks schade aan de huid zal veroorzaken.

Wilt u een gratis en vrijblijvend consult aanvragen voor het verwijderen van een moedervlek? Dat kan op de homepage van Moedervlekverwijderen.org.